Monday, June 29, 2009

Lappy ku rosak..

lappy ak dah smiggu rosak.. sedihnye.. huhu.. nk online pun kena pakai abah ak punye.. mulanye nk minta akak yang tlg tgkkan.. alih-alih hard disk ak rosak la.. kne tukar bru.. hoho.. melayang duit ak.. huhu..

tapi nasib baek la dapat repair balik.. yey!!
melayang duet ak.. huhuhu


Free Signature Generator

Free Signature Generator

Saturday, June 27, 2009

Konvoi kenduri..

aritu kire2 25hb 6 la.. adik maharah nie kawen...mula2nya ak xdpt pegi.. yela, anak umi abah nie ssah skit nk kuar.. and then, umi ak kasi ikut konvoi skali.. tp sebelum kitorg pegi kenduri tu, ktorg pegi tempat ktorg jupe dlu2.. iaitu SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN ZAINAB 1 (nk berbangga skit la ye.. hehe)

dgn berbaju kurung ktorg ke sana yang mengadakan pasaria.. bygkan la, pegi pasaria tetPi pakai bju kurung.. malu oi!! tp redah jer sbb nk abeskan kupon RM20 yang dipaksa beli.. huhu..

then kitorg grak ke umah Maharah.. tetPi sampai di cabang 4 Binjai ktorg kne tgu sorg ag ahli group iaitu ASMA.. Yela, owg nk g ngan pakwe, lmbt skit je la.. skit jer.. xmanyak.. sambil tgu, smpat ag kitorg bergambr.. (kitorg ni agak GG skit.. Gler Glam.. haha)





selepas 15 minit menunggu, asma dan pakwe sampai di tempat menunggu.. kitorng bersama-sama memulakan perjalnan ke umah Maharah yang tidak jauh dari tempat menunggu tadi.. kami bersama-sama melilau mencari umah maharah kerana hanya beberapa orang daripada kami shj yang penah datang ke rumah Maharah.. itupun mereka ingat-ingat lupa jalan ke rumah Maharah..

wah! sampai sje kitorang kt rumah Maharah, rupa2nya kitorg sampai serentak rombongan pengantin lelaki.. amatlah sesak pada time tu.. haha.. tmbah ngan kitorang yang mmg datang ramai2..

smpai jer trus kitorg msuk rumh Maharah, maen redah jer cam umah sdiri la plak.. haha..Maharah lak time tu ngah jadi pengapit.. so, dy xley nk layan sgt la.. time nunggu nk makan smpat ag bersnap gmbr lg.. haha..

">



pastu kitorg makan.. then sbum blik, skali lg kite bergambr.. mmg btoi2 gler glam la kitorg nie.. haha.. abes jr bergmbr, kitorang blik.. berpisah blik la kitorg.. ntah ble plak dapat jupe.. huhu..








Wah! nie first time ak taip pnjg2! cam xcaye la plak.. hahaha..

petikan tangan ;

ainieツ

Tuesday, June 23, 2009

Hepi Besday to ME!!

tanggal 23 Jun 1989 ak dilahirkan.. kirenye hari ni besday ak la..
walaupun ak xsambut n tiada hadiah daripada sesiapa hari ni, tapi ak rase hepi yang amat.. sebab ramai mmbe ak yang wish hepi besday.. dari yang xpenah wish sampai la sume mmbe2 baek ak.. n paling ak hepi, org yang plg ak tgu pn wish jgk.. ee.. hei dow.. semalam ak tdo ngan senyuman yang paling manis.. hehe.. sape owg tu, nanti laen kali ble ade cite sal dy ak gtau.. buat mse skg bia la ak n org erdekat shj yang tahu..

sume mmbe2 ak text ak n wish 'WELCOME TO 20th club.. huhu.. upenye ak dah masuk 20 tahun.. dah angka 2 dah kat depan.. xbelas-belas dah n not a teenager dah.. xley nk wat prangai bdak2 dah la..huhu..

ape-ape pn.. thanks to all my friends for da wish! rindu la kat korang sume!!



petikan tangan ;

ainieツ

Tuesday, June 16, 2009

Hari Alam Sekitar anjuran TV3 dan FRIM

pada 7hb jun aritu, company ak bersama-sama ngan pihak media (tv3n other radio station)mengadakan satu festival sempena Hari Alam Sekitar Sedunia.. ak plak aritu ngah boring yang amat pun turut serta la jgk.. nk wat camne, nt ak layan borim aku tu.. boley jadi gler la gamaknye.. haha..
lam ngah2 best jln2 tu, ade la plak artis yang wat konsert.. for da 1st time ak amik gambar ngan Aizat.. xcaye??? ni ha.. ak letakkan.. hehe.. (blagak jap ye.. )



wah! betapa dekatnya dy ngan ak... huhu.. ni lagi dekat..



lepas kitorang letih berpanas kat padang tu, kitorg pegi la maen2 air.. yela, blik umah pn bkan bley wat ape pn.. dgr org memekak ade la.. (ye la, kat depan umah ade org wat kenduri kawen.. dok kat umah pn sakit tlinga jer.. huhu..)



xdapat basah2.. nt malu nk blik umah.. org ramai kt umah tue.. hehe



nie ak ngan membe ak kt poli.. dy dok dkat ngan tempat ak.. so, sng r dy nk dtg..
nt ak payah dh nk jupe dy.. huhu..



ni plak mmbe sengumpat ak kt opis.. hehe jahat kitorg nie.. tp dlm jahat ade baik jgk..hehe..

lepas blik dr maen air tu, kitorg pegi mkn kt dpn rumah ak tue.. hehe kenyang...
makan free..

petikan tangan ;

ainieツ

saat2 yang ditunggu.. hehe

stelah 5 bulan ak kt FRIM, Kepong.. tamatlah ak wat latihan industri..
byk yang ak dapat blaja dari tempat tu.. yela.. dari segi nak wat keje camnae sampai la bergaul ngan sume pekerja kat situ yang sah-sah lagi lebih tue dari ak.. yang lagi tue dari umi abah ak pn ada tau.. huhu..

lepas keje terus ak blik kg.. xley nk tgu-tgu dah.. ye la, dah rindu sgtkan.. hoho..
agpn esoknye kat umah ade wat kenduri akikah.. yang peliknya kenapa semua org bley kate yang kenduri aritu adalah kenduri yang ak nk kawen.. hoho.. lambat ag la.. aku stdy pn blum abes ag la..

pe yang pasti, tarikh 12hb jun 2009 adalah tarikh yang paling ak tunggu pada tahun nie.. tarikh ak tamatnye latihan industri.. haha..

petikan tangan ;

ainieツ