Tuesday, June 16, 2009

Hari Alam Sekitar anjuran TV3 dan FRIM

pada 7hb jun aritu, company ak bersama-sama ngan pihak media (tv3n other radio station)mengadakan satu festival sempena Hari Alam Sekitar Sedunia.. ak plak aritu ngah boring yang amat pun turut serta la jgk.. nk wat camne, nt ak layan borim aku tu.. boley jadi gler la gamaknye.. haha..
lam ngah2 best jln2 tu, ade la plak artis yang wat konsert.. for da 1st time ak amik gambar ngan Aizat.. xcaye??? ni ha.. ak letakkan.. hehe.. (blagak jap ye.. )



wah! betapa dekatnya dy ngan ak... huhu.. ni lagi dekat..



lepas kitorang letih berpanas kat padang tu, kitorg pegi la maen2 air.. yela, blik umah pn bkan bley wat ape pn.. dgr org memekak ade la.. (ye la, kat depan umah ade org wat kenduri kawen.. dok kat umah pn sakit tlinga jer.. huhu..)



xdapat basah2.. nt malu nk blik umah.. org ramai kt umah tue.. hehe



nie ak ngan membe ak kt poli.. dy dok dkat ngan tempat ak.. so, sng r dy nk dtg..
nt ak payah dh nk jupe dy.. huhu..



ni plak mmbe sengumpat ak kt opis.. hehe jahat kitorg nie.. tp dlm jahat ade baik jgk..hehe..

lepas blik dr maen air tu, kitorg pegi mkn kt dpn rumah ak tue.. hehe kenyang...
makan free..

petikan tangan ;

ainieツ

No comments: