Friday, June 24, 2011

Tambah lagi setahun..

23 Jun 2011..Thursday~

Hari Lahir aku tu.. hmm.. da 22 tahun dah aku menjalani kehidupan seharian aku di muka bumi ALLAH ni.. Syukur Alhamdulillah.. aku berdoa agar Allah akan terus memanjangkan umur aku dan seluruh ahli keluarga aku supaya aku dapat berbakti kepada mereka semua kelak.. terutamanya umi dan abah aku yang tersayang.. rindunye nak balik kampung.~ da lama x balik.. budak rumah aku tiap² minggu balik.. hmm.. cepat la 15th julai~~



semperna besday aku nih.. dak² umah aku celeb besday aku. xde la sengsangat meriah.. tp boleh menjadikan satu kenangan yg cukup bermakna buat aku.. Terima Kasih banyak² kawan!~

dyorang paksa aku follow dyorang pegi makan pada malam before besday aku.. bukan aku xnak ikut dyorang kuar.. tp time tu aku xsehat.. demam+selsema+batuk.. tp demam aku tak melarat la.. bese² jer.. dyorang ni macam nak wat seprice(aku tau tu eja nasik..lantak r..) kat aku la.. malam tu makanan aku ditaja sepenuhnya la oleh dyorng.. plaktu dyorg siap kasi hadiah lagi..


aku dapat 2 bijik novel+befday card+muffin+belanja makan semperna besday aku nih. Thanks yer my housemate.. tau² dah deme nih aku ngah boring gler dok sini and aku perlukan novel sebagai peneman hidup aku di sini. ehehe..

kat Facebook lak penuh wish besday.. itu biasa la kan.. tp walaupun biasa bebanyak terima kasih kat kawan² yang sudi tuk mengwishkan time besday aku tuh..

tak lupe jugak Thanks tuk Ayu sebab belanja saya makan Kanny Rogers.. hehe =)

p/s: En.Zaim boleh x saya nak bende nih tuk besday saya?? hehe






Thursday, June 23, 2011

'This is Our Moment' photo contest

Entry terlekaT aku sampai 23JUn.. tolong³!!


Arini aku nak try join 'This is Our Moment' photo contest.. tp aku nak mintak tolong kengkawan blog aku skit boleh tak??

nak mintak tolong kome² semua likekan gambar saya ni boleh??


macam mane caranya kome nak tolong aku?? meh aku ajar meh.. korang follow jer 2 step nih..:


1st step: LIKE page ErnieKhairina collections ( http://www.facebook.com/pages/ErnieKhairina-collections/104406449626629 . )

2nd step: LIKE gambar saya nombor 96 ( http://www.facebook.com/photo.php?fbid=163395043727769&set=a.162465727154034.42126.104406449626629&type=1&ref=nf )


Terima Kasih yer kawan² sebab da tolong aku.. terima kasih jugak sebab tolong luangkan masa korang skit tuk menLIKE gmbr aku tu..=)