Sunday, June 19, 2011

My Hero:: My Lover!

Harini Father's Day.. Selamat Hari Bapa tuk semua kaum adam yang dah mempunyai anak dan tak lupe jugak kepada kaum adam yang bakal menjadi bapa.. besar tanggungjawab tu and sla lah kendalikan tanggungjawab anda sewajarnya yer..=)

entry nih special khas (hmm..special ngan khas tu bkan bende yang same ke?) untuk kekasih hatiku Wan Makhzan b Wan Ismail.. sape dia?? dia lah abah kesayangan yang merangkap hero kepada Aini Makhzan -tuan empunya blog nih- ha.. tengok la kat belakang name aku tu kan ade persamaan 'Makhzan'..

ni lah Mr.abah ku yang hensem! =)
uhukk3!(terbatuk la plak.! aish klu abah baca entry nih mesti kembang 14inci lah hidung abah!hehe..)

kenapa aku sayang abah aku??
  • uih! dah nama pun abah.. memang la aku sayang sangat².. klu xde abah aku nih, xde la seorang insan yang bernama Wan Noor Aini bt Wan Makhzan nih..
  • abah seorang yang straight.. klu xstraight aku rasa aku xdapat nak sambung study..(tkutkan abah marah bile result teruk.. bile result da ok bley la aku smbung ke peringkat yang lebih tinggi..)
  • abah seorang pengurus kewangan aku yang sangat bijak!..;)
  • sebab dia sorang la abah yang aku ade kat dunia nih..=)
  • seorang yang minat bace novel macam aku..
  • dan banyak sebab lagi lah.. klu aku taip kat sini panjang la plak nt entry aku nih..



♥♥..My Mr.Financial Manager aku bersama Puan Penasihatnya..♥♥


Happy Father's Day Abah..! You are the best abah and lover that i have!.. thanks abah because be a great abah for me and adik².. Love you and Miss you so much!..♥♥


♥♥..My Beloved Happy Family..♥♥



notacinta: nak balik kg! rindu dooh ko famili.. umi! abah! nok balik.. nok tiok doh dok sini!~~




2 comments: