Thursday, June 23, 2011

'This is Our Moment' photo contest

Entry terlekaT aku sampai 23JUn.. tolong³!!


Arini aku nak try join 'This is Our Moment' photo contest.. tp aku nak mintak tolong kengkawan blog aku skit boleh tak??

nak mintak tolong kome² semua likekan gambar saya ni boleh??


macam mane caranya kome nak tolong aku?? meh aku ajar meh.. korang follow jer 2 step nih..:


1st step: LIKE page ErnieKhairina collections ( http://www.facebook.com/pages/ErnieKhairina-collections/104406449626629 . )

2nd step: LIKE gambar saya nombor 96 ( http://www.facebook.com/photo.php?fbid=163395043727769&set=a.162465727154034.42126.104406449626629&type=1&ref=nf )


Terima Kasih yer kawan² sebab da tolong aku.. terima kasih jugak sebab tolong luangkan masa korang skit tuk menLIKE gmbr aku tu..=)







No comments: