Friday, June 17, 2011

Harta Karun ku..pada suatu zaman dahulu, sebuah kapal telah dijumpai.. ia dipercayai adalah sebuah kapal lanun yang memiliki 2 kapten yang baik hati..

lanun pertama bernama Kapten Aini Makhzan.. beliau memiki sebuah empayar blog yang agak berjaya walaupun dy nih punye lah malas nak menghupdate!...manakala ini adalah rakan seperjuangan beliau yang juga merangkap kepada kapten kapal diatas..
namanya adalah putpanda


dengan berpandukan peta lama peninggalan harta peninggala dato' jack sparrow!.. mereka pun pergi berlayar untuk menjejaki harta karu.. ye la.. ngah pokai kan, kene la cari harta tuk digadaikan! haha


setelah perjalanan yang memakan masa beberapa jam..eh! minit... mereka dapat menjumpai harta karun yang mereka inginkan..lihatlah betapa gembiranya mereka walaupun harta² itu hanyalah gabus semata².. haha!~~


antara harta karun yang mereka jumpai!~

Muka gembira aini bile beliau dapat menjumpai harta karun ini!..

begitu juga dengan muka putpanda yang agak gembira bila mendapat pegang harta tersebut!sedang mereka bergembira dengan harta² tersebut.. tetibe, putpanda telah memegang sesuatu yang agak keras.. dan mula lah beliau menoleh untuk melihat ape yang dipegang..! dengan serta merta, beliau bersama aini makhzan tempiiikk! dan berlari bertempiaran untuk melarikan diri dari tengkorak yang telah dipegag oleh putpanda!

*hmm.. kalu da pompuan..pompuan la jugak.xdeknya jadi lanun boleh berani sengsangat! haha
Lokasi: Midvellu...eh! MidVelly Kuala Lumpur...
Tarikh: 3 Jun 2011
Masa: Time orang pejabat rehat..
perjalanan dari Serdang ke Rawang dan berhenti di Midvely untuk melepaskan diri dari kesesakan dalam Komuter

No comments: