Wednesday, July 8, 2009

CUAK habis!

arini tmpt blaja kete ak pn ade story.. kitorg maen kejar2 ngan makcik pakcik JPJ...
dyorg dok nyibuk jer kt sane.. ak nk blaja pn xsenang.. dapat wt round jer.. parking n bukit xdpt pn.. argh! tension btol ble igtkan.. rase nk pegi maki jer kt peg. tu...

dah la time dy msuk pdg tu, ak ngah tgu turn nk blaja.. dah la ak nk pegi ke tgh tu panas, nk blik sana plak PANAS.. tanpa blaja pape tu la yg membuatkan ak tension..

dalam marah2 pn.. bos ade blnja CPT.. bg sejukkan diri plajar2 dy.. hehe.. pandaikan bos tu..
pandai bodek!! haha!!!... skali pk lawak gak bos tu..

kalo korang nk tau.. sume cikgu2 yang mengajar bermuka cuak!.. ye la takut kne saman n melayang la duit RM600.. hoh.. manyak tu..
rugi gler ak xbwk kamera.. kalo x, bley jer tgkp gmbr cikgu2 yang bermuka cuak!! hehe..

insyaALLAh laen kali ak amik gmbr ye..! hehe..


petikan tangan ;

ainieツ

2 comments:

broSKL said...

aku x faham apa CPT tu..n kenapa cikgu2 kt situ nk kena saman lak..?

jgn lupa singgah ke blog baru aku BroSKL{dot}com<==klik

ainieツ said...

CPT tu singkatan tuk Cendol Pulut Tapai..
adik bradik ngan ABC.. makan ngan ais jgk la mende tu..

cikgu yg ngajar ak tu xde lesen ang lulus tuk ngajar..
tu yg dyorg sume cuak habis..
kire ngajar secara haram la nie..