Monday, October 25, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

arini walaupun de esemen aku sempat usya blog org.. ceh! kalu da hantu onlne tu.. mmg xley nk lari la kan.. hehe.. 
aku ade tertarik ngn satu entry nih..
" Sape nak hadiah free dari Paris?=)"
aku rase cam nk try join jer giveaway nie.. xsalah pun kan?? hehe

syarat2 utk giveaway ni adalah sangat la mudah. nak dgn xnk je. =)


1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog
www.nadiafarahida.blogspot.com.


'Eiffel Tower Giveaway'



2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.

3. mnjadi follower blog cik nadia tu.

4. tag 3 org blogger
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!


5. dan last sekali,
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)".


Hadiah?
5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris.
mungkin akan di up kan lagi bilangan hadiah.
mkin ramai, makin banyak hadiah.
up to us bebes. =)

Pemenang?
akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendri
seperti giveaway seblom ni. unik kan?

Tarikh Tutup:
20.11.2010, 12.00 PM


syg-sygku.. anda semua ditagkan..=)




owner blog tu kater aku bley copy, so aku copy jer la ape yg dy tulis..hehe. hmm..da lame aku dok brangan nk pegi EIFFEL TOWER tu.. semenjak aku tgk citer "eiffel, i fall in love" tu lagi.. xdapt pegi sane, dapat oleh-oleh dari sane pun jd la kan...hehe


petikan tangan ;
ainieツ

4 comments:

ain chan said...

waaahhh satu pengahrgaan nie.. my chan...hahahahahahha.... tag ain chan taw.. wahaha


ehem...aini btul kew nie....huuuuu

ainieツ said...

xtahu la.. aku try jer.. hehe.. harap betul la yer..

ain chan said...

heeee...ok2 have a gud luck my fwenz... heheeee

butterflyana said...

Good Luck! ;)