Friday, April 15, 2011

|..bila A I N I jadi chocolate..|

Fuhh! lame gler aku xhupdate blog..
esemen, kuiz, test bertimbun agak menyesakkan dada aku sampai timbul rasa malas yg agak tinggi tuk hupdate blog nih!.. Seminggu lagi aku nak final lak! hmm.. kne pulun habis la pasni.. xley nak maen2 cilok masa nak hupdate la.. nak xnak lepas exam la aku hupdate..
sabar ye blog.. akan tiba masanya nt aku 'caro' ko mu plok deh..=)

arini aku nak kongsi kenikmatan aku makan'lollipop'! best!




nk tunjuk lollipop jer.tp de gak Tdedy kat blakng.. hehe

eh! silap da.. ni bukan lollipop la.. ni homemade chocolate yg ditempah khas oleh Asmahoney tuk kami.. TQ asma =) susah2 jer.. laen kali tempah la lagi yer untuk kami..hihi..


Homemade chocolate ni asma tempah dr salah sorg dak kelas aku.. kakak dy jong buatkan coklate ni.. korang sume berminat nak try ker?? coklatenya best.. harga pun murah.. berbaloi2 lah!.. ha! ce korang pegi jenguk sini door gift chocolate


time gmbr ni di ambil busu cakap cokelat ni ngah fresh lagi baru siap!..
tgk la maryam punye pun xde lagi.. dalam pembikinan..







3 comments:

ain chan said...

heeee... finally ko update ye... meh aku perli plak k.... hahahahahahaha

ain chan said...

by the way choc ni mmg dap... aku dapat straberry filling... heeeeeee yum yum!

ainieツ said...

@ain chan

haha.. lame tol aku xupdate..