Thursday, June 16, 2011

Entry khas tuk putpanda

Petang² rasa boring la plak.. xtau nak wat pe..

hmm.. berdasarkan tajuk entry aku hari nih.entry aku tujukan kat putpanda..
kenapa putpanda?? xde sebab yang munasabah pun.. aku saje² je sukesukigelihati nak
post sal die..lagipun dy jer yang ade kat sebelah aku nih.. hehe

nak tau sape die?? usya la kat blog die nih eh..

kenapa nama die putpanda:?

name die Puteri Noor Mastura Megat Mohd Noor..
kitorang kat kelas panggil die put..

okeh put tu da tau dari mane.. panda?
panda lak bdak laki time poli dulu bagi nama disebabkan mata dia selalu lebam bile die xcukup tido.. ce korang tengok panda., ade lengkungan bulat sekeliling mata kan?? same la tu..

so, sampai sekarang la lekat putpanda tu kat die.. time kuar cite Kungfu Panda 2 aritu die sebok² je nak tengok citer tu.. ye la.. membe baek die berlakon kan.. tapi sampai sekarang aku pun xtau die dah tengok ke belum membe baek die tu..

die ni seorang yang kompiden level yang tinggi.. semua yang ditanya memang die akan jawab,tp lepas tu die akan tanya la blik betul ke x jawapan die.. cara percakapan yang agak laju.. dy suke bercakap sorang² tp akan tetibe tanya pendapat orang..hehe..=)

put! gambar² nih aku cari khas untuk ko tau..! hehe




bibir panda yang mungil.. hehe

sanggup put nih beli Happy Meal sebab nak dapatkan membe die tuh.. hehe


putpanda bersama member seperjuangannya..=)


p/s: Put! jangan marah.. aku borim la!.. hehehe

Nora Elena last episode today! xsabar nak jengah ke Tonton.com.my!



3 comments:

puteri noor mastura said...

hahahhaa...mcm glamer je aku siap ade org buatkan entry..hehehhe...panda comei kan tp aku masih usaha menghilangkan "panda" di mata neh...adoyai...

Afiqah Salleh said...

hahahha.. comel jer entry nih.. :)

ainieツ said...

Put: xglamer sangat pun.. aku jer yang baik hati nak mengentrykan ko.. hahaha

Pkah: panda put yang mencomelkan entry kan?? haha