Friday, March 4, 2011

hujung minggu di Tanjung Malim

arini jumaat.. makna nya esok da hari minggu la.. wa~ kejapnye da hujung minggu balik.. masih terngiang2 lagi dup..dap..dup..dap.. nak naek pentas minggu lepas..Ya ALLAH.. cepatnye masa berlalu..

last weekend aku bley memory yg paling best bila aku da dapat Diploma yang aku berperang selama 3 tahun aritu.. aku berasa amat bangga..(hmm.. dpt diploma pun da bangga yg amat, degree nt xtau la nak cakap camne..)

okeh! entry aku nih bkan nak menaip pnjg2.. tp juz nk show off gmbr yg lelebih yg terSNAP pada minggu kejadian..
okeh! perjalanan bermula dari Kolej Kediaman Bunga Raya, Bukit Beruang, Melaka.....=)

Perjalanan yang agak smooth melintasi 3 buah negeri.. hoho.. banyak x??



nadia si pemandu berhemah..=) disebabkan perjalanan yg jauh.kami keboringan dan terjadi la gambar2 yg berlatar belakangkan kereta..huhu




bergambar sambil menunggu cupcake yg ditempah.. (di UiTM Shah Alam, amik si Nabilah)
"sape setuju kite bakor umah Kak Limah, sila angkat tangan seperti mereka"


ha.. da sampai pun cupcakenya.. penat nunggu lelama..
posing jap with member lame a.k.a jong buat cupcake..=)


esoknya (27hb Feb 2011)

kami dikehandaki tuk menghadiri majlis raptai..time ni la kami semua satu kelas (walaupun ade yang xdapat datang) dapat berkumpul.. ramai.. tp xde gmbr la plak.. huhu

waiting for others.......

disebabkan majlis kami sidang petang, kami KOMPEM xsempatla punya nak amik gambar selepas majlis.. so, our photographer decide nak amik gambar before majlis..
petang tu kami beramai2 la mengunjungi lokasi yg ditetapkan : Tasik ProtonCity

tempat lepak dulu2 (jika ade kereta la) lo, xjangan harap dapat ke sana.. hehe.. dulu cantik jer tempatnya.. tp sekarang da macam xterurus da kawasan tasik tu.. sabor jela..






malam before convo tu kami kuar makan beramai2.. bile lagi kan nak berkumpul.. lepas ni lagi la ssah nak jupe.. maklum lah masing2 da ade tanggungjawab sendiri..
tp... ape kaler hijau kat tengah tu??


nak tau ape??

jeng..


jeng..


jeng... ni dia

wow! katak hijau ni nak makan cupcake jgk?? moden tol!


28th Feb 2011
maka berlangsung la detik bersejarah bagi kami semua.. kami semua menerima diploma yang diimpikan selama kami berada di Politeknik Sultan Azlan Shah.

Gambar ngan sebahagian budak kelas yang sempat bergambar bersama Puan Pengarah dan salah seorang PA kami.. SIFU NOOR.. sedih sebab Pn. Sarunnida xdapat bersama kerana beliau telah berpindah.

with my beloved BFF..(fiza cyg..)


yey! kami berjaya..

bersama ngan senior a.k.a jiran sebelah umah sewa di Behrang 2020
(pemberi pinjam motor..hehe)

aik! kate jiran.. tp tu very close jer ngan fiza.. ape nih?? haha

Thanks to umi abah, ciksu, ayahteh sebab bagi bunga nie.. first time dapat bunga.(sukasukigelihati..wee~~)
thanks to umiabah, ciksu anokbranok n adik2 sebab sudi datang ke majlis ku.. n semua mmbe yang wish kat aku.. terima kasih banyak2.. hihi

No comments: