Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG

beberapa hari ni xsempat aku nak menghupdate kan diri.. macam mane nak hupdate.. aku kan pegi balik ke tempat kenangan aku di Tanjung Malim nun.. Lappy pun xbawak ke sana.. tp xpe., entry aku ni bkan sebab nak cite sal tu.. tp aku nak join lagi satu segmen En.Ben..

sapa nak join skali meh ler.. klik sini..
syarat2 nak join segmen kali ni:



okeh! meh aku start meh:

Latar Belakang

hmm,.. stakat nih saya masih mempunyai tulang belakang.. so xyah nak dirisaukan ape2 la.. Eh! silap daa..
nama pendek saya aini.. nama panjang pulak Wan Noor Aini bt Wan Makhzan.. nama saya xde la panjang sangat pun,.. nama abah jer yang terlebih panjang.. umur 21tahun (ikut bulan la.. sebab muda lagi.. klu ikut tahun kne tambah 1 la..) Umi saya lahirkan saya di Jerantut, Pahang. tp menetap di Ketereh, Kelantan.. kecek pom loghat kelate.. Masih lagi belajar di Universiti Teknikal Malaysia, Melaka dalam course Bachelor in Electronic Engineering (Wireless Communication) ade sapa2 study kat sini jgk ker??? sila angkat tgan macam usoop yer~~~..=) dulu buat diploma di Poli Tanjung Malim dalam course yang agak sipi2 ngan course aku skrg..
hobi aku selain mengadap Lappy aku nih, aku suka baca novel+suka kumpul novel bile duit ku terasa agak menggunung..

Follower: time aku intai beberapa minit yang lepas, follower aku 56 orang.. lambat lagi nak sampai 100 orang nih.. klu jadi orang ke 100 ade habuan ker???? huhu

Soalan dari En.Ben:

1.Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?


kalau la aku ni xde blog, mungkin aku hanya menapak di kebanyakan laman sosial like FB, MESPES, FRENSTER n bebanyak lagi lah.. itu jer tempat yang aku suke layan.. kalu nak p tengok youtube, aku jarang2 la amik port kat sana sebab line tidak mengizinkan

2.Ceritakan kepentingan blog kepada anda

Blog ni aku xanggap dy adalah yang teramat penting.. sebab ianya hanya tempat untuk aku menghabiskan masa lapang jer.. hanya untuk tulis entry yang lebih banyak berkaitan ngan personal life aku.. tp bile berblog ni, aku dapat kenal ramai kekawan terutamanya datang dari Sahabat Blogger..itu yang aku suke..=)

3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

Blog peberet?? Blog En.Ben.. sebab banyak segmen dy yang aku boleh join.. ha. sekarang ni pun aku join segmen dy la.. hihi


checklist syarat2 dy::
  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG Done!
  2. Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG ..Done!
  3. Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem..Menawan ke?? tp Done!
  4. Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca .. ;) Done!
  5. Jumlah Follower sekarang ini ...Done!
  6. Soalan dari aku : Done!
    1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ? Done!
    2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda Done!
    3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?Done!
okeh! leh submit.....!



celahkuku::macam ade krisis identiti la plak.. sekejap aku, sekejap saya. ape daaaa....

13 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

man yusoef said...

erk..wujud lagi ke frenster tu? haha

cik ayin said...

selamat pagi..dtg dari belog abg ben :)

mrsazrul said...

singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

www.inikehidupanku.blogspot.com

Nour Akmal said...

hye..
salam kenal..dtg dr blog BA..
keep in touch yaa...

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Semalam tak sempat singgah blog sesapa pun..
so rase macam x bagus..
okey, sekarang tengah terjah bolg u all..
dan komen..dan follow jugak..hehehehehe..
salam kenalan...

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

yatie's EPISODE said...

dtg dr blog abg ben & follow. ^^

salam perkenalan (:

ainieツ said...

@man yusoef
xtau la wujud lagi ke x.. tp rasanya ade lagi kot.. aku punye acc da lame berkubur da.. huhu

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

salam singgah dari sebalik blog
hehe...
i follow ur blog oredy....

do visit mine
http://duniasyraftoday.blogspot.com/

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow!!! weee~~~
suke3… (^___^)

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/