Tuesday, March 8, 2011

Welcome Girls!

krem jap otak aku semalam.. letih sangat² sampai nak wat entry baru pun rasa xlarat.. plus lagi mengantuk yang sentiasa mengekor aku walau ke mana pun aku pergi.. haha

credit to putpanda for gmbr nih!

ni lah sebabnya.. aku ada test sampai 2 semalam.. mane la otak aku xkrem.. nasib baek la aku boleh jawab.. (hmm.. jawab tu mmg la boleh.... tp betul ke salah jawapan tu kita xtau yer) tp entry nih bukan nak cerita sal test tu.. aku pun xnak ingat sangat da kecarelessan aku semalam..huhu.

ekcelli aku nak memperkenalkan our new famili mmbers!.. haha.. aku dapat news ni pagi semalam.. hepi xterkata sebab aku da lama xmaen ngan bby newborn..(pdhal amsyar tu baru jer stahun lebih, xde la lama sangat.. huhu)

ok! let me introduce my girls!


Ni cousin aku yang ke.....( hmm.. malas nak kira la plak yang ke berapa..tp yg pasti dy belum yang ke 20..) anak Ayah Teh aku.. ni anak ke 2 dy selepas Aniq Hakimi.. umur bby ni baru sehari.. kira dy lahir semalam la (7hb Mac 2011) fresh newborn! hehe.. ai! xsabar giler aku nak jupe bby nih!.. xsabar nak peluk cium.. UTeM bile cuti nih!? aku na blik kampung! plizzzzz.....




ni plak anak saudara aku..yang kenal aku mesti pelikkan.. macam mane aku boleh ada anak saudara sedangkan aku nih anak sulung.. mesti korang akan kata.. alla, anak sedara BF ko, mesti la anak sedara ko jugak! tteeet! salah!.. bkan anak sedara BF (eh, aku single la.. mne ade BF² xsempat nak mencari.. hik..hik..hik).. ni anak kakak angkat aku la.. so, da macam anak sedara aku jugak la.. da mmg berkaitan ngan aku kan..haha

Nma bby nih Qyra Qhalila.. hmm.. nak sebut da terbelit2 hihi.. born on 1st Mac 2011.. da seminggu da umur dy.. bby ni pun aku xsempat nak jupe lagi.. ai! bila la bby ni nak kena cubit ngan aku nih!? haha..

okeh! berbalik plak kepada amsyar yang da bukan newborn bby nih!.. bdak ni da pandai panggil aku tau.. tp xberapa nak betul la pronounce nya.. pe yang penting da pandai nak layan orang terutama bila member² aku datang umah.. very clever boy! haha.. nak marah orang pun dah pandai.. ade xkena skit jer, da pandai nak wat xtau ble orang marah dy.. tu cara dy nak tunjuk kemarahan dy.!

nak tengok gmbar dy?? meh aku tunjuk..


Ape² aku sangat gembira tuk mencobet bby² nih! hahaha..



1 comment:

admin said...

follow blog ni jugak jomwayangku.blogspot.com