Thursday, May 19, 2011

GSC at Jusco Bandaraya Melaka

Golden Screen Cinemas at Aeon Bandaraya Melaka now opening?? haish! bile masa lak aku semangat nau nak tengok wayang nih!? haha.. mentang² la banyak citer baru terpampang skg ni kan makin laju jer biler dengar sal wayang nih,, tp not alwayz k!



semakin semangat lagi la kami nak tengok wayang bile GSC nih bagi kupon free tuk redeem ticket tengok movie.. pe lagi CHALOO kawan²..

1st day (14 Mei 2011)

aku g redeem ticket tu bertiga je.. ngan asma n fana.. yang laen semua xde kat Melaka balik kg la pe lagi hujung minggu kan tambah² nt nak wesak day(17 Mei) cuti terus la.. xramai pun yang beratur tuk redeem ticket.. kami redeem ticket dengan senang la sebab xyah nak beratur panjang kan..

hari tu kami layan citer citer nih :
  1. I am number 4
  2. The Green Hornet
Walaupun citer² tu da lame, kami tetap layan la sebab aku xlayan lagi pun citer I am number 4 tuh.. tp xpe la movie free kan, citer lama pun xkesah la.. asal dapat jejak kaki di hari pembukaan GSC Bandaraya Melaka.. hehe

3rd day (16 Mei 2011)

second day pembukaan tu kami xdatang sebab malas nak kuar.. dok umah layan tv lag best kot.. letih berSemester khas pun xabes lagi.. tp 3rd day tu kami tetap pegi jugak la.. ingatkan nak layan movie malam sebab esoknya kan cuti tp hampa bila pegi kaunter tengok² ticket da habes.. melepas plak nak layan movie.. hihi

4th day (17 Mei 2011)

mentang² la cuti.. semua orang awal² da tercegat kat depan pintu la kot.. kami pegi lewat sikit dari time pembukaan pintu.. hampa sekali lagi sebab line panjang giler nak beratur tuk redeem ticket.. melepas lagi la gamaknya!

5th day (18 Mei 2011)

pagi tu kami dapat tau kelas pagi batal! so, pe lagi.. dah la kami da bersiap tuk ke kelas terus melencong ke JUSCO.. nk try nasib lagi skali.. seawal 9.25 pagi lagi kami da de kat depan pintu.. cukup semangat x?? haha jom layan gmbr nih..




tengok tuh! ramai giler kat depan pintu.. pintu JUSCO tu pun belum bukak lagi.. tengok lah semangat tol diorg nih!

eh! aku pun ade tersepit kat tengah tu?? ish..ish..ish.. =D


tengok la panjang beratur.. tp tu gambar separuh je la..


ticket yang berjaya kami redeem.. hehe=)

tuk hari last tu kami layan cite adik², cite adik²?? cite pe??

  1. Mars need Mom
  2. RIO
katun² pun best layan tau.. syok giler tengok citer tu. tambah ² lagi kalau citer RIO.. mmg syok lah! haha.. and yang bestnya 1st time aku tengk cite 3D.. hehe NUR KASIH THE MOVIE launch malam tuh.. kire setengah jam selepas kami tengok RIO.. tp kami xleh nak p tengok la.. mata da ngantuk giler.. kepala asyik dok ingat kat katil jer.. hehe..=)




No comments: