Monday, May 23, 2011

tak penah bukak ke??


wow! 10039?? banyak tul.. tu 2 hari lepas kot.. arini dah bertabah lagi la kot.. ntah aku xcheck lagi.. malas..!
hmm.. ramai betul peminat aku nih kan?? sampai beribu² email yang aku dapat.. mengalahkan artis gitu! (ops..! terperasaan la plak.. ade aku kesah??)

ekceli tu pun da terlepas target tuh! ingatkan bile d sampai 9999 aku nak show off kat sini.. tp da terlepas.. xleh nak wat ape dah la kan.. sekarang nih, dengan email yang sedia ada tu aku nak target sampai 100,000.. xpun 99,999.. agak² yahoo mail block ke x email aku bile da sampai banyak tuh??







No comments: