Wednesday, May 25, 2011

layout baru yey!

Lepas sepetang aku pulun mende alah ni aku da dapat tukar aku punye layout blog.. oyeah! buat sendiri tu! first time tanpa amik templete dari mana² free templete punye web.. walaupun xsegah orang laen punye tp aku amat berbanga jugak la..

perubahan yang aku buat:

  1. blog aku da pakai header.. sebelum ni pakai header yang ADO jer.. skg da ade header.. buat sendiri lak tuh.. hehe.
  2. da ade curve² dah kat bawah post aku tuh.. (klu bukak blog aku nih pakai Google Chrome nampaklah curve tu)
  3. cannot right click okey! sebelum nih aku malas nak wat.. lagipun templete free amik jela.. ni da buat sendiri da rasa berharga la skit blog aku nih..hehe
  4. nak Open in New Tab? hold 'Ctrl'+click je la yer..
ape lagi jer?? hmm.. lupe la plak nak amik gmbr sebelum n selepas.. xpe ler.. next time! hehe..=)

chow dulu! nak tido da.. esok nak pegi menjelajah di FKE plak.. huhu





No comments: