Saturday, January 29, 2011

have a safe journey =)

cuti sem bermula.. hoh! hati melonjak jirang gumbira gler!..
kalo bley stinggi-tingginya nak melonjak melompat!..
nak balik kampung kesayangan ler.. mestilah gumbira..~~

gerak dari melaka ngan ainchan, putpanda n asma pkul 7am..
aku yang drive sebab perjalanan aku sparuh jalan shj sebelum mereka blik umah masing2
jalan nasib baek lancar jer.. tp ble sampai Seremban hujan..bley dikatakan lebat jgk la..

"aini, ang ble da dapat stereng.. jaga2 lah.." fana ckp kat aku ble aku gtau yg
aku dah sampai rawang 2jam kemudian.. aku gelak je la.hehe.=)

then ble da gmpai rawang.. around pkul 9.30lbh.. aku ngan family ayhteh grak balik ke kg halaman kami yg terCHENTA ni.. banyak kreta tp xjam.. nasib baek.. lo x, xtau la brape jam kami kat dlam kete.. dah la td pun aku da rasa agak lame dah.. huhu.. hujan sepanjang jalan walaupun ada dibeberapa tempat xhujan..
hujan rintik2 ade:hujan xlebat ade:hujan lebat ade:hujan lebat2 pun ade: pendek kate Pantai Timur masih dalam mood hujan la kirenye tuh..

setelah aku harung perjalanan 11jam Melaka - Kota Bharu.. PENAT glow der!.. bangun awal2 pagi lagi.huh! tp xley nak kate ape la.. dah terpaksa.. kne campak ke Melaka.. hmm.. Klu la UTeM ade kat Kota Bharu kan senang.. xyah aku ssah2 nak berjam2 perjalanan..

mood: hepi dapat jupe Famili tersayang..~
status: mengantuk.. tp rasa cam nak online lagi.. hehe

critesisiptepi:: kpd anak manja:jgn pikir nak dok bawah ketiak makayah jer.. cobelah dok jauh dr dyorg tuk kejar kejayaan kita dan jadilah kebanggaan mereka..=)
(ade kaitan ke ngan entry balik kg aku nih??)


petikan tangan ;
ainieツ

No comments: