Thursday, January 20, 2011

I'm LOVE HOLIC..=)

Entry ntah pape pun.. buat saje2 sebab borim..
I'm LOVE HOLIC nie sebenarnya just a bear keychain..
lawa + kiut bearnye..
aku suke.. so, aku pun ade jugak la bear tuh...

banyak gaya pemakaian yang boleh dibuat dengan BEAR nie..
xcaye tgk la kat bawah nie..


aku punye yang kat pencilcase tu..xmampu nak beli banyak2.. lagi 2 tu mmbe2 aku yang punya.. terdapat dalam banyak variasi warna.. xsemestinya warna yang aku tunjuk tu jer..


ape2 pun.. mmg kiut lah LOVE HOLIC aku nih!=)

petikan tangan ;
ainieツ

2 comments:

iniialahaku said...

cam style je bear tu..............nak

ainieツ said...

lawa kan?? p la bli kat butik matahari.. cari kat FB.. xpon kedai pun ade jgk I'M LOVE HOLIC nie..=)