Wednesday, January 12, 2011

today is W E D N E S D A Y!

Kelas abes awal.. nak balik umah cam boring jer.. pe lagi.. layan movie la..
mentang2 la arini movie murah skit.. hehe.. ye la satu cite 6 hengget.. marathon la ape lagi..


1st movie~
Hantu Kak Limah Balik Rumah

~sebelum movie start~

nad: alla.. cite ni karut la.. xbest! (muka cebik)
ana: tgk dulu.. orang kate kelakar.. ce tengok dulu..
aku: a'a la.. tengok la.. dah lame aku nak tengok nih.. asyik xjadi jer..
put: jom la nad..

~movie start~

intro... HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH (dimainkan dengan tergesa-gesa..)
org 1st gelak.. NAD..haha! xde maknenye cite ni xbest nad.. huhu

2nd movie~
THE TOURIST

sinopsis The Tourist

Berhati-hatilah jika Anda tertarik berkenalan dengan orang asing pada saat liburan. Jangan sampai Anda seperti Johnny Deep yang bertemu dengan seorang wanita cantik, tapi kemudian membawanya pada petualangan maut. Itulah yang dialami Deep dalam film terbarunya, The Tourist, yang juga dibintangi Angelina Jolie.

Dalam film ini, Deep berperan sebagai Frank Taylor. Dia berlibur ke Italia dan berkenalan dengan Elise Ward yang diperankan Jolie.

Dari percakapan basa basi, keduanya kemudian akrab. Bahkan, mereka sepakat menghabiskan waktu liburan bersama. Di sana, Frank mulai jatuh cinta pada Elise.

Namun tanpa sepengetahuan Frank, Elise ternyata punya maksud tersendiri. Elise memanfaatkan Frank untuk mengelabui polisi yang tengah memburu kekasihnya, Alexander, buronan kelas kakap. Apakah Elise berhasil memanfaatkan Frank? Tunggu saja tanggal mainnya, The Tourist.

Bile tgk cite dia.. kite xley nak syak pun yg Frank tu adalah seorang yang diburu POLIS..

abes movie lam pkul 6.. singgah pasar malam kejap cari makanan.. sampai jer rumah lupe la plak ade program kat KOLEJ...
adoyai! kne trut serta la plak.. tp MALAS udah semestinya,.. Ape lagi.~ nyorok la..org datang jenguk kita nyorok dalam bilik.. nasib baek xkantoi.. hihihi..




critesisiptepi: jangan tiru kami menyorok yer.. ada program pegi jer.. kang xpasal2 semua muka pucat lesi..huhu


petikan tangan ;
ainieツ

No comments: