Friday, February 4, 2011

Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG)

ni adalah 'sticky post'
Kalu la ade post baru aku nati.. tgk kat bwah post ni yer..
itu pun klu aku rajin nak update.. hehe=)


Terasa nak menceburi bidang Giveaway buat kali kedua la.. sebab kali pertama dulu da xde kemenangan yang mampu aku miliki.. huhu..

kali ni nak try Giveaway dari dyorg di atas ni plak.. anjuran daripada adik beradik Elia si jejairuncing..

Syarat-syarat GiveAway nih:

1. Terbuka kepada semua blogger yg mempunyai alamat di Malaysia

Alamat dalam IC aku Kelate.. ofcoz MALAYSIA tu..=)

2. Perlu follow 4 blog yg berikut; Ceritera Erin , Elia: Short & Sweet , My Worth Buying Shoppe (penaja), dan Closets of AmyAmy(penaja) .

Da follow=)

3. Buat "sticky post" entry dengan tajuk;Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG) hingga 4 Feb 2011

Sedang buat dan akan dipostkan seketika nanti..=)

4. Ltak banner di atas serta link kan ke entry ini.

Da buat..=)

5. Sila komen di entry ini dgn maklumat anda;

-Nama : Aini Makhzan
- ID Follower : Aini
- link entry : entry nih la..=)

DONE=)

jom korang.. join Giveaway nih!=)


petikan tangan ;
ainieツ

2 comments:

apezs shah said...

salam

semoga berjaya...
dah follow here.~

aMyErInAiMiE said...

dear,
http://eringilegambar.blogspot.com/2011/03/senarai2-penting-erin-elia-1st-combined.html

sila semak senarai di sini SEBELUM 10mlm ni yer. tq!