Monday, February 21, 2011

Bapak ajar anak..

Pada suatu hari Daud bertanya kepada bapanya...

Daud : "Pak betul ke 'make love' itu best"

Bapak : "Haah,samalah best macam kamu korek hidung kamu!"

Daud : "Tapi betul keorang pompuan rasa lagi best?"

Bapak :"Kalau kamu korek hidung,hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?"

Daud : "Tapi kenapa orang pompuan tak suka diperkosa?"

Bapak : "Kalau kamu jalan-jalan ada orang nak korek hidung kamu..kamu suka tak?"

Daud :"Betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?"

Bapak :"Kalau hidung kamu bedarahkamu nak korek jugak ke?"

Daud :"Kenapa orang lelaki tak suka buat tu pakai kondom?"

Bapak :"Kamu suka ke korek hidung pakai sarung tangan?"

Daud :"Waaaaah ..bapak ni pandailah!"

Bapak : "Biasalah nak bapak dah lama korek hidung..."






No comments: