Tuesday, February 22, 2011

Pilihan raya MPP UTeM




Sana sini kat UTeM tergantung ramai muka2 orang WANTED.. wanted kenapa?? sebab pilihanraya MPP UTeM la.. bknny sebab dyorg buat salah or ape pun.. lagipun rata-ratanya semua universiti tempat mengadakan pilihanraya MPP seminggu 2 nih.. sampaikan Masturah calon MPP UM telah dilporkn hilang ketika sedang berkempen.nasib baiklah beliau sudah dijumpai semalam.. klik sini

berbalik kepada pilihanraya di UTeM.. semuanya berjalan lancar.. xde berlaku rusuhan atau apa-apa yang negatif.(alhamdulillah..).. para pelajar pun senang hati jer pergi mengundi calon masing-masing (ehem..senang hati tu rela ke x?? macam terpaksa jer sebab nakkan kehadiran..haha)

suasana di sekitar Fakulti Kejuruteraan Elektronik dan Kejuruteraan Komputer (FKEKK)..
banyak kertas-kertas yang bergantungan..


semuanya gambar calon MPP.. yela, dah dyorg yg nak bertanding kan.. hehehe
macam mane la harini, da hilang ke ha kertas-kertas tu?? nt ptg kte tau yer..=)


suasana di muka pintu FKEKK.. tempat mengundi berlangsung.. xyah pegi jauh2, abes kelas jer boleh terus pegi mengundi..=)

pelajar-pelajar yang ingin menunaikan salah satu kewajipan ketika diU..MEngundi.. termasuklah kami..=)



ni adalah salah satu calon yang bertanding untuk kawasan Fakulti kami.. dan dia adalah wakil dari kelas aku..Lim Jia Yin a.k.a CINDY..=)
Keputusannya:? aku pun xtau la.. xsempat nak mencari siapakah calon yang menang.. sebab pagi td pegi class juz untuk presentation jer.. lagipun, kalu aku buat xtau jer boleh x?? malas la nak amik tahu.. next time ke aku amik tahu la.. but not now..hehehe=)


No comments: