Thursday, February 17, 2011

Entry ke 100..=)

ni entry aku yang ke 100.. haha~ selama 2thun dah aku de blg ni, bru capai 100 entry.. org laen dah berapa ratus dah skg nih.. tu la~ penyakit M selalu jer menyerang.. nak wat camne.. dy nak dtg kan.. hehe..

amazing race uTEM.. join race dalam keadaan terpaksa sebab nak memenuhkan bil ahli.. kesian membe yg nak masuk tu.. tp mmg best la masuk race ni walaupun terpaksa.. sbb boleh mengeluarkan peluh (asyik dok lam econ jer xbest la jgk kan.. hihi) selaen tu, bile lagi nak meround dalam UTeM nih..

syarat game ni senang jer..:
1- xley gne transport.( xkesah jer.. jalan pun boleh)
2- jawab soalan dengan betul disetiap checkpoint.. xssah sangat pun.hihi
3- jawapan yang salah dikenakan penalti..

ha! bab penalti ni.. memang kami banyak kne penalti.. apa penalti nya??
  • isi air dalam botol mineral then basuh kaki kesemua 7org ahli guna air tu..
  • men'cantik'kan muka ahli group ngan tepung cair..
  • rendam kaki dalam cecair rahsia.=)
  • cari mmbe dalam keadaan "BUTA" huhu
  • ade lag ke?? lupe daa....
layan gmbr la plak..


tag peserta Amazing Race

arahan dan soalan dr setiap checkpoint~



kami~ dari team TERBAIK!!

gmbr di checkpoint xde la plak.. xsempat nak sedut dr asma..=)