Sunday, February 13, 2011

takde entry

hmm.. da bape hari dah aku ketinggalan tuk vacum blok aku nih.. sampah2 berkeliaran menyerabutkan mata pun ade..

tu la.. sejak balik melaka kerana tanggungjawab, aku macam kekeringan idea tuk menghupdatekan entry dalam blog aku ni.. so, kepada teman-teman blogger yang menjengah ke sini aku mintak maaf bebanyak2 yer.. sebab bace entry aku yg dah LAPUK tu. maaf yer=) hihi..

anyway.. xde ape pun nak cakap.. cume nt lah aku hupdate aktiviti aku yg semalam.. skg ni aku nak mengurangkan ketinggian saiz pd photo2 tu.. nt aku showoff kat entry akan dtg..=)


p/s: xsabar nak mencapai entry ke 100...hahahahaha! nk masuk 3 thun bru dapat 100entry, org laen dah berlambak2 dah!


No comments: